کرمان رصد
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان عنوان کرد:
عدم پرداختن به فلسفه علوم، غفلت امروز کشور/باید از میان‌برها و خلاقیت عقب ماندگی کشور را جبران کنیم
شنبه 5 اسفند 1396 - 18:05:09
کرمان آنلاین - فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان این مطلب که علم متعلق به یک ملت و منطقه نیست بلکه متعلق به همه بشریت است اظهار کرد: اندیشمندان و متفکران اسلامی نزدیک به ده قرن حرف اول را در همه رشته ها می زدند و در طول 10 قرن اول، اندیشمندان از کشورهای غربی به کشورهای اسلامی می آمدند درس می خواندند و مدرک اخذ می کردند.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، سردار " غلامعلی ابوحمزه" عصر امروز 5 بهمن‌ماه در همایش روز مهندس و بسیج مهندسین عمران و معماری ضمن گرامی‌داشت روز مهندس، گفت: چرا در مراکز آموزش عالی ما فلسفه علوم تدریس نمی‌شود؟
وی ادامه داد: فلسفه علم از قرن 15 و 16 میلادی همه مسایل را مطرح می‌کند و همه مسایل علمی را از اندیشمندان و متفکران غربی بیان می کند و واقعیت امر نیز این است و متاسفانه شاهد غفلتی در این حوزه در کشور هستیم که همچنان نیز این روند ادامه پیدا کرده و به هیچ عنوان به فلسفه علوم پرداخته نمی شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان این مطلب که علم متعلق به یک ملت و منطقه نیست بلکه متعلق به همه بشریت است اظهار کرد: اندیشمندان و متفکران اسلامی نزدیک به ده قرن حرف اول را در همه رشته ها می زدند و در طول 10 قرن اول، اندیشمندان از کشورهای غربی به کشورهای اسلامی می آمدند درس می خواندند و مدرک اخذ می کردند.
وی افزود: واقعا جای سوال دارد که چه جفایی غرب در حق مسلمانان و کشورهای اسلامی کرد که کسانی که روزی درس و علم خود را در کشورهای مسلمان می خواندند، علم را به نام خود زدند؟ در حالی که با علوم روز در کشورهای اسلامی آشنا شدند بعد همه این علوم را به نام خود زدند.
سردار ابوحمزه با طرح این سوال که چرا قبل از قرن 16 هیچ رد پایی از علوم نیست و هیچ کس به این موضوع توجه نمی کند؟ اظهار کرد: ریشه همه علوم در کشورهای اسلامی است و ده قرن کشورهای اسلامی سرور علوم در دنیا بودند.پ
وی بیان کرد: ریشه توسعه یافتگی و پیشرفت کشورهای غربی به کشورهای اسلامی برمی گردد و وقتی به تاریخ نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که غربی ها چه جفای در حق مسلمانان و کشورهای اسلامی کردند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بر لزوم آموزش فلسفه علوم تاکید کرد و افزود: در کدام دروس ما ابوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، خواجه نصیرالدین طوسی و ... است؟ غربی ها از قرن حدود 17 روی این موضوع کار کرده اند که همه چی متعلق به آنها است اما این درست نیست لذا باید یک حرکت حماسی انجام شود تا همه ذهن ها را به سمت واقعیت هایی که بود و هست سوق دهند.
وی با بیان اینکه ده قرن ما استاد بودیم و غربی ها شاگردی ما می کردند و این موضوع نیز در سخنان مقام معظم رهبری مشهود است، عنوان کرد: باید از میان برها، با ابتکار، خلاقیت و ابداع 150 سال عقب ماندگیمان را جبران کنیم تا به غربی ها برسیم.
سردار ابوحمزه با اشاره به تحریم های ایران تصریح کرد: ترامپ گفته است که زمانی از تحریم هسته ای ایران برداشته می شود که ایران نباید موشک های بالستیک داشته باشد، ضمن آنکه حقوق بشر غربی را بپذیرد و از دمکراسی آنها تمکین کند حال ما سوال می کنیم که شما چه کاره هستید که برای ما تعیین تکلیف می کنید.
وی رفتن به سمت خلاقیت، نوآوری و ابتکار را مهمترین تکلیف مهندسین در شرایط کنونی دانست و اظهار کرد: ارتقای سطح علمی از نیازهای کشور است و مقام معظم رهبری عنوان می کنند که باید در سطح دنیا در 30 تا 50 سال آینده رتبه اول علمی را کسب کنیم.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان مدیریت جهادی و انقلابی را گام دیگر پیشرفت و توسعه کشور برشمرد و عنوان کرد: کار، تلاش، محاسبه باخدا، علم، تدبیر و درایت از ویژگی‌های مدیریت جهادی می‌باشند، لذا باید این نوع مدیریت پویا کنیم.
وی رمز و راز موفقیت در رسیدن به قله ای که مقام معظم رهبری تبیین کردند را تقوی دانست و عنوان کرد: تبعیت و اطاعت از مقام ولایت نیز بسیار مهم است و در بحث هدایت جامعه اسلامی باید به کسی که از دیگران بصیرتر، شجاع تر، آگاه تر، عادل تر و ... مراجعه کرد، لذا اگر می خواهیم راه را گم نکینم باید به بیانات مقام معظم رهبری گوش شنوا داشته باشیم.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/18333/عدم-پرداختن-به-فلسفه-علوم،-غفلت-امروز-کشور-باید-از-میان‌برها-و-خلاقیت-عقب-ماندگی-کشور-را-جبران-کنیم
بستن   چاپ