کرمان رصد
ایسنا گزارش می دهد
روزهای خوش اهالی منوجان با "گهرزمین"
چهارشنبه 24 دي 1399 - 16:10:09
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان معین های اقتصادی ارمغانی بودند که علیرضا رزم حسینی استاندار اسبق کرمان برای شهرستان های کم برخوردار به همراه آورد.

به گزارش ایسنا، شواهد کاملا نشان دهنده این است که معین های اقتصادی در کدام شهرستان ها فعال و در کدامیک فعالیتی نداشته اند و متاسفانه باید گفت یکی دو معین به وظیفه خود عمل کرده و مابقی انگار اصلا قصد حمایتی نداشته و ندارند.
ما در این مطلب قصد به چالش کشیدن معین های کم‌کار یا کاملا بیکار را نداریم اما معین اقتصادی فعال باید معرفی شود تا به این طریق مشخص شود که تمامی معین های اقتصادی می توانستند اما برخی نخواستند کاری انجام دهند و برخی خواستند حامی مردمی باشند که ظرفیت پیشرفت در زمینه های مختلف را دارند.
از نیمه دوم سال 1395معین اقتصادی منوجان به نمایندگی از طرف شرکت سنگ آهن گهرزمین این شهرستان را به سوی مسیری رو به پیشرفت سوق داده، آنچنان که در مدت چهار سال فعالیت این معین مفید، اشتغالی پایدار برای جمعیت زیادی از زنان این دیار فراهم شده است.
وقتی که کارگاه های قالی بافی از هر کوی و برزن نقاط شهری و روستایی منوجان سر برآورد و دستان هنرمند زنان و دختران منوجانی با حمایت آموزشی گهرزمین، بر پهنه تار و پودها نقشی زیبا حک کرد، همین زیبایی خیره کننده فرش های مینوجهان بود که نظر خریداران را جلب کرده و اکنون سفارش های مختلف خریداران کارگاه های منوجان را پرجنب و جوش کرده است.

کرمان رصد


همچنین جوانان نخبه و محروم از امکانات آموزشی، در رشته های مختلف دانشگاه های برتر کشور پذیرفته شدند که اگر نبود حمایت گهرزمین شاید به این موفقیت ها دست نمی یافتند.
ایجاد و ساخت هتل سنتی و مجتمع بوم گردی مینوی جهان توسط گهرزمین می تواند نویدبخش روزهای خوب در حوزه گردشگری و توسعه اقتصادی منوجان باشد.
حمایت گهرزمین از مرمت قلعه معروف و باستانی منوجان بسیار در خور توجه است و طی مدت چهارساله فعالیت گهرزمین در شهرستان منوجان، کاوش های بسیاری در آن صورت گرفته و رمز و رازهای این بنای باستانی را بیش از پیش نمایان ساخته است که در آینده هم این حمایت همچنان ادامه دارد.
گهر زمین پای کار است
"محمد حجتی پور" نماینده معین اقتصادی شهرستان منوجان در گفت و گو با ایسنا ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه اشتغال و رونق اقتصادی خانوارها در این شهرستان گفت: معین اقتصادی شهرستان منوجان از طرف سنگ آن شرکت گهر زمین ماموریت یافت تا نسبت به طراحی و اجرای پروژه هایی به منظور توسعه، عمران، ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی با هزینه ای بالغ بر 300 میلیارد ریال طی چهار سال در بخش های اجتماعی، اشتغال، آموزشی و فرهنگی، کشاورزی، دامپروری، مددکاری، درمانی، گردشگری، صنایع دستی، مشاغل خانگی، حمایتی و معیشتی خدمات زیربنایی و ماندگاری را در این خطه انجام بدهد.
وی مرمت و بازسازی قلعه تاریخی منوجان را به عنوان نماد تاریخی و فرهنگی با صرف اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال و ایجاد زمینه اشتغال برای 50 نفر از جمله اقدامات قابل توجه معین اقتصادی این شهرستان عنوان کرد.

کرمان رصد


فرماندار سابق منوجان احداث هتل کپری را با مصالح بومی و سنتی در راستای رونق گردشگری دانست و افزود: با هدف ایحاد جاذبه توریستی و ایجاد اشتغال با هزینه ای بالغ بر 80 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای 150 نفر هتل کپری و سنتی در زمینی به مساحت 9 هکتار شامل 32 سوئیت اقامتی، مجموعه تفریحی در دست ساخت است که پیش بینی می شود برای نوروز 1400 آماده ارائه خدمات باشد.
وی موفقیت دانش آموزان مستعد در شهرستان های منوجان، فاریاب، کهنوج و رودبار جنوب در کنکور1399 را نقطه عطفی در رویکرد معین اقتصادی منوجان نسبت به آموزش و فرهنگ عنوان کرد و افزود: با برگزاری کلاس های کمک آموزشی و کنکور از سال 1396 توسط اساتید برجسته از موسسات معتبر تهران با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال و بورسیه افراد برجسته توسط گهرزمین در بخش آموزش دانش آموزان مستعد منطقه موفق عمل شده به طوری که قبولی 478 نفر از فرزندان این منطقه در مراکز آموزش عالی در رشته های پزشکی، پیراپزشکی، داندان پزشکی، فنی و مهندسی، دانشگاه فرهنگیان و ... افتخاری بزرگ بشمار می آید.
حجتی پور رونق بخشی به مشاغل خانگی و صنایع دستی را به صورت ویژه در زمینه های قالی بافی، خیاطی، گلیم بافی، پته دوزی، چرم دوزی و شال بافی را در ایجاد شغل پایدار و درآمدزایی موفقیت آمیز اعلام کرد که مورد استقبال مردمی قرار گرفته و اظهار کرد: تاکنون بیش از 460 نفر در زمینه قالی بافی آموزش دیده اند و در حال حاضر تعداد 146 دار قالی داریم که از این تعداد 70 دار فعال و 140 نفر به قالی بافی مشغول هستند و کارگاه های قالی بافی در روستاهای مهرآباد، جهادآباد، گشمیران، سرراس، نخلستان و عشایری دایر است و معین اقتصادی ضمن تامین همه ملزومات قالی بافی تا مرحله فروش تولیدات با هنرجویان همراه است .

کرمان رصد

فرماندار اسبق شهرستان عنبرآباد تجهیز و راه اندازی کارگاه های خیاطی را در تولید ماسک و ملزومات بهداشتی در ایام کرونا اقدام خداپسندانه ای در زمینه تامین نیازهای بهداشتی شهرستان منوجان عنوان کرد و افزود: با احداث، تعمیر و تجهیز کارگاه های خیاطی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال و آموزش 136 نفر هنرآموز با ایجاد اشتغال برای 60 نفر از بانوان توانستیم در روزهای اولیه شیوع کرونا با تولید بیش از 400 هزار ماسک بهداشتی و توزیع رایگان به کمک کادر بهداشت و درمان بیاییم که بعد از تعادل در بازار عرضه لوازم بهداشتی هم اکنون در زمینه دوخت فرم مدارس و کارکنان ادارات فعالیت ادامه دارد.
نماینده معین اقتصادی شهرستان منوجان با بیان طرح ها و پروژه های در دست مطالعه و تصویب گفت: احداث کارخانه تولید قند مایع با اعتبار 220 میلیارد تومان و با اشتغال 140 نفر، کارخانه تولید کاربید سیلیسیم در مرحله اخذ مجوز با پیش بینی سرمایه گذاری بالغ بر 100 میلیارد تومان و زمینه اشتغال 70 نفر، احداث کارخانه تولید کُک نفتی خام با اعتبار 100 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 81 نفر در دستور کار معین اقتصادی این شهرستان است.
وی از شناسایی، احداث و راه اندازی دو سایت معدنی در شهرستان منوجان خبرداد .
حجتی پوراز آغاز طرح اصلاح نژاد دام بومی در جهت افزایش راندمان تولید فرآورده های لبنی و ... با راه اندازی یک واحد دامداری به ارزش 7 میلیارد ریال خبرداد.
وی همچنین جمع آوری اطلاعات موردنیاز در زمینه منابع طبیعی، جنگل کاری، آبخیزداری و کشاورزی را نویدبخش توسعه طرح جنگل کاری عنوان کرد و افزود: احداث دو سد زیرزمینی، جنگل کاری در دشت های مهرآباد و ... در جهت بیابان زدایی، خرید دستگاه های تولید لوله و اتصالات کشاورزی و راه اندازی کارگاه، تزریق ریزش های جوی به سفره های زیرزمینی و اصلاح روش های آبیاری در تقویت اهداف جنگل کاری موثر واقع شده اند.
حجتی پور در بخش پایانی این گفت و گو از فعالیت معین اقتصادی منوجان در بخش مددکاری و تامین زیرساخت های مختلف در بخش های متعدد در سطح شهرستان نیز سخن گفت و افزود: همه آنچه بیان شد با همراهی و همدلی مردم و حمایت مسئولان سنگ آهن گهرزمین محقق شده که رونق اقتصادی خانوارها و استقبال مردمی موجب ایجاد انگیزه برای معین اقتصادی و تعریف راهبردهای بلند مدت برای منوجان شده است.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/174837/روزهای-خوش-اهالی-منوجان-با-"گهرزمین"
بستن   چاپ