کرمان رصد
طرز تهیه موس انار
جمعه 7 آذر 1399 - 03:01:54
کرمان رصد - به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی
پنیر خامه ای کم نمک یا ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 300 گرم
پودر ژله انار 2 بسته
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
پودر قند 2 ق غذا خوری
ژلاتین 1 ق غذا خوری

کرمان رصد

طرز تهیه
ابتدا ژله انار را به همراه آب و ژلاتین مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب گذاشته تا تمام ذارت ژلاتین ها حل شود.
می توانید برای 40 ثانیه در ماکرویو 900 وات قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا همه ذارات حل و ژله شفاف شود سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
مرحله دوم : مخلوط کردن خامه و پنیر
خامه قنادی را از فریرز 15 دقیقه قبل خارج کنید تا هم دمای محیط شود ولی شل نشود مقداری یخ داخلش باشد سپس با تندترین دور همزن می زنیم تا خامه فرم بگیرد در حین کار دور گیری کنید تا همه خامه مخلوط شود سپس پنیر خامه ای را به همراه پودر قند اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم : آماده سازی موس انار
شیر را به مخلوط خامه اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید. ژله خنک شده را به آرامی به مواد موس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند سپس قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کنید و موس انار را داخلش ریخته و برای 8 ساعت در یخچال قرار دهد تا ژلاتین ها بسته شوند سپس از یخچال خارج کنید و با کمک چاقوی نوک تیز دور موس را آزاد کرده و در دیس مورد نظر برگردانید سپس با دانه های انار و خامه فرم گرفته تزئین کنید. نوش جان
پودر قندر را می توانید حذف کنید.
برای این دسر نیاز نیست خامه کاملا فرم بگیرد.
از خامه صبحانه می توانید بجای خامه قنادی استفاده کنید ولی طعم و مزه موس انار با خامه قنادی دلچسب تر است.
در دستور اصلی موس ها تخم مرغ دارند که بنا به ذائقه در این رسپی حذف شده.
می توانید از هر مدل قالب بنا به سلیقه خود استفاده کنید.
منبع: جام جم آنلاین

http://www.kerman-online.ir/fa/News/164773/طرز-تهیه-موس-انار
بستن   چاپ