کرمان رصد -
به گزارش خبرگزاری فارس کرمان، زعفران به عنوان گیاهی چندساله متعلق به تیره زنبق و جزو گرانبهاترین گیاهان دنیا و طلای سرخ شناخته میشود که ارزش آن بیشتر به دلیل ویژگیهای منحصر بهفرد ادویهای، دارویی، رنگدهی، طعم و عطر قوی آن است.
این گیاه بیشتر برای رشد در نواحی خشک و نیمهخشک مناسب است، مصرف آب بسیار کمی دارد و عوامل زراعی و مدیریتی و شرایط اقلیمی از جمله فاکتورهایی است که بر کیفیت و کمیت محصول تأثیر میگذارد.
بر همین اساس طرح کشت زعفران به روش ایروپونیک، کشتی بدون خاک و آبیاری با مهپاش بهترین روش برای داشتن کیفیت و کمیت زیاد محصول در کمترین فضای ممکن به صورت طبقاتی و با مدیریت دما، رطوبت و نور است که میتوان، بهترین نوع زعفران را با آن برداشت کرد.
افزایش کیفیت به دلیل نبود مستقیم نور خورشید، افزایش کمیت به دلیل پیاز با وزن بالا و تحت کنترل بودن شرایط محیط، اجرای طرح در کمترین فضای منزل یا گلخانه، صرفهجویی آب، برداشت در دو نوبت صبح و عصر و اشتغالزایی فراوان از جمله مزیتهای این روش هستند.
http://www.kerman-online.ir/fa/News/164656/جوانان-بسیجی-در-میدان-عمل؛-از-کرونازدائی-تا-کارآفرینی-دانشجویان-کرمانی