کرمان رصد
خرید اینترنتی پسته رفسنجان 100% خندان در سایت باباپسته
شنبه 1 آذر 1399 - 12:49:41
کرمان رصد - خبرگزاری آریا - سایت باباپسته توسط پسر کشاورزی رفسنجانی برای عرضه پسته های روستای خودشان (زانوق آباد ) به کل رفسنجان راه اندازی شد . شعار باباپسته ; خرید اینترنتی پسته رفسنجان بدون واسطه از کشاورز است . در این سایت پسته های احمد آقایی دستچین 100% خندان ارائه میشود که تولید، فراوری و عرضه توسط باباپسته میباشد.
در تاریخ 1399/07/01 سایت باباپسته توسط پسر کشاورزی رفسنجانی برای عرضه پسته های روستای خودشان (زانوق آباد ) به کل رفسنجان راه اندازی شد . شعار باباپسته ; خرید اینترنتی پسته رفسنجان بدون واسطه از کشاورز است . در این سایت پسته های احمد آقایی دستچین 100% خندان ارائه میشود که تولید، فراوری و عرضه توسط باباپسته میباشد.
دقیقا پسته های کجا در باباپسته عرضه میشه ؟
اگه بخوایم خیلی با جزییات بگم، پسته های روستای زانوق آباد رفسنجان. در اصل منطقه نوق شامل چندین روستا پشت سرهم هست که بابای من در روستای زانوق آباد متولد شده و کشاورز این مطنقه هست.

کرمان رصد

باغدار این پسته ها
بابای من (محمد عظیمی نجم آبادی) که تو این سایت بهش میگیم باباپسته، معلم بازنشسته و کشاورز پسته هست که پسته های این صفحه توسط ایشون آماده و عرضه میشن.

کرمان رصد

پسته دست چین احمدآقایی چیه ؟
در روند تهیه پسته آجیلی فقط با نیروی انسانی پسته های مرغوب از پسته های دهنبست و نخودو یا کورو (پسته های ریز رو میگیم نخودو و پسته های فرم زشتی دارن رو میگیم کورو ) .
پسته های ما درصد دهنبست و نخودو تقریبا صفر هست (در 2 مرحله بصورت دستی کاملا پسته ها جدا میشوند )
2 مدل دست چین داریم
در مدل اول میایم پسته هایی که میبینیم نخودو و دهنبست هستند رو جدا میکنیم و میریزیم کنار که خیلی سریعتر هست ولی درصد خطای بالایی داره
در مدل دوم میایم پسته های مرغوب رو جدا میکنیم و میذاریم در بخش پسته های خندان (طبیعتا چون داریم پسته های خوب رو جدا میکنیم تایم بیشتری ازمون میبره و تقریبا وجود پسته ی نامرغوب و دهنبست صفر هست). که ما در باباپسته مدل دوم رو انجام میدیم .
پسته احمد آقایی

کرمان رصد

مهمانی‌ها همیشه یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین مناسبت‌ها در بین ایرانیان بوده‌اند و هر کدام از آن‌ها هم رسم و رسوم خاص خود را دارند. از مهم‌ترین عناصر هر مهمانی، خوردنی‌های سرو شده در آن است. تعداد و تنوع این خوراکی‌ها هم به شهر و منطقه و البته نوع مناسبت، بستگی دارد؛ اما اگر دقت کرده باشید؛ برخی از خوراکی‌ها را تقریبا در هر مناسبتی سرو می‌کنند. آجیل‌ها و خشکبار از این دسته خوراکی‌ها هستند. پسته را در میان انواع مغزها، می‌توان محبوب‌ترین و لوکس‌ترین گزینه در هر نوع آجیلی، نام‌گذاری کنیم. بد نیست این بار به پسته‌‌های ظرف آجیل خود در مهمانی‌ها دقت کنید. اگر خوب نگاه کنید؛ متوجه خواهید شد که در شکل و مغز پسته‌ها نیز تفاوت‌هایی وجود دارد. درختان پسته نیز مانند همه گیاهان، ارقام و انواع متفاوتی محصول می‌دهند. از مهم‌ترین و مشهورترین ارقام پسته در ایران، می‌توان چهار رقم پسته فندقی، کله قوچی، اکبری و پسته احمد آقایی را نام برد. در این مقاله قصد داریم تا شما را کمی بیش‌تر با پسته احمد آقایی آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.
چرا نام این رقم از پسته، احمد آقایی است؟
از مشهورترین شهرهای تولیدکننده انواع پسته در ایران و حتی جهان، شهرستان رفسنجان است و همان طور که گفتیم؛ یکی از مهم‌ترین ارقام پسته، نوع احمد آقایی آن است. دلیل نام‌گذاری این محصول، به زمانی برمی‌گردد که نخستین بار، شخصی به نام احمد آقا فروتن، در احمدیه نوق (یکی از توابع شهرستان رفسنجان)، این رقم را شناسایی کرد.
چرا پسته احمد آقایی مشهور است؟
مغز این نوع پسته، یکی از خوش‌طعم‌ترین مغزها را در بین انواع دیگر پسته دارد. به علاوه، از دیگر دلایلی که یک پسته می‌تواند محبوبیت زیادی کسب کند؛ میزان راحتی دسترسی به مغز آن است. این نوع پسته، به دلیل این که میزان خندان بودن (باز بودن پوسته سفت) آن، بسیار مناسب است؛ محبوبیت زیادی کسب کرده است. از دیگر دلایلی که این پسته را مناسب می‌کند؛ شکل کشیده و زیبای آن است. تمامی این دلایل، موجب می‌شوند تا پسته احمد آقایی، به لوکس‌ترین پسته برای مهمانی‌ها، تبدیل شود. شکل مناسب این پسته، آن را به یک گزینه مناسب برای تهیه خلال پسته تبدیل می‌کند. از این نوع پسته خوش‌طعم و زیبا، برای صادرات (خصوصا به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس) و صنعت بستنی سازی، استفاده می‌شود.
ویژگی‌های کشت و محصول‌دهی پسته احمد آقایی:
پسته‌ها را می‌توانیم از لحاظ مختلفی، دسته‌بندی کنیم؛ اما به طور کلی، آن‌ها در یکی از دو دسته بادامی و فندقی، جای می‌گیرند. برای مثال، پسته احمد آقایی، به دلیل کشیدگی و مستطیلی (بادامی) بودن شکل خود، در دسته بادامی‌ها قرار می‌گیرد. از نظر زمان گل‌دهی، درخت این نوع پسته، در دسته متوسط گل قرار می‌گیرد. از نظر زمان محصول‌دهی نیز این پسته، در دسته متوسط رس، قرار می‌گیرد. زمان گل‌دهی این درخت، به طور متوسط، از 4 فروردین آغاز می‌شود و تا 12 فروردین ادامه دارد. میوه پسته این درخت نیز از اواسط شهریور ماه، قابل برداشت است. پسته احمد آقایی، چه ویژگی‌هایی دارد؟
همان طور که گفتیم؛ از این نوع پسته، بیشتر در مجالس استفاده می‌شود. اگر شما قصد خرید این نوع پسته را دارید؛ برای تشخیص راحت‌تر، باید حداقل تعدادی از ویژگی‌های آن را بدانید.
اولین و بارزترین ویژگی این نوع پسته، شکل ظاهری پوسته آن است. پسته احمد آقایی، کشیده است. میزان خندانی آن زیاد است (مغز آن را به راحتی می‌توان دید). رنگ رویی مغز آن، قرمز روشن تا ارغوانی است. رنگ مغز درون آن، سبز یشمی است. رنگ پوسته آن، سفید استخوانی (خیلی روشن) است. رنگ پوست آن نیز هنگام رسیدن، قرمز روشن است. پسته خندان چیست و تفاوت آن با سایر انواع پسته کدام است؟

کرمان رصد

در پاسخ به این که پسته خندان چیست و تفاوت آن با سایرین، باید بگوییم که پسته خندان از نظر ظاهری همان پسته‌های دهان باز جذابی هستند که شما در آجیل‌های مهمانی می‌بینید. به طور کلی، به پسته‌هایی که دهانه پوسته آن‌ها به صورت کاملا طبیعی باز شده باشد، پسته خندان می‌گویند. دسترسی به مغز پسته‌های خندان بسیار سریع و راحت است و مغز آن‌ها نیز بسیار بزرگ و خوش طعم است. اصلا به همین دلیل رسیدگی و درشتی مغز این پسته‌ها است که پوسته آن‌ها شکافته می‌شود. اما همان طور که شما هم می‌دانید، همه پسته‌ها خندان نیستند. بله؛ ممکن است هنوز هم خاطره دندان دردهایی که برای شکستن پوسته پسته‌های ناخندان (دهان بسته) تجربه کرده‌اید را به خاطر بیاورید. این نوع پسته‌ها معمولا در آجیل‌ها مایه دردسر هستند و عموما هم مشتری ندارند. اما برای این که از مغز این پسته‌ها نیز استفاده شود و به فروش برسند، می‌توان آن‌ها را به صورت مصنوعی به پسته خندان (دهان باز) تبدیل کرد. به پسته‌هایی که به صورت مصنوعی خندان شده باشند، پسته آبخندان می‌گویند. از آن جایی که افراد سودجو کم نیستند و تفاوت‌های بین پسته خندان و آبخندان می‌توانند بسیار ظریف باشند، بسیاری از مشتری‌ها پسته‌های آبخندان را به جای پسته‌های خندان می‌خرند. بنابراین دانستن و کسب اطلاعات راجع به این که پسته خندان چیست و تفاوت آن با سایر پسته‌ها، خصوصا نوع آبخندان، می‌تواند از کلاه‌برداری‌ها جلوگیری کند. در ادامه به صورت جزئی‌تر به پرسش پسته خندان چیست و تفاوت آن با سایرین، اشاره می‌کنیم.
چگونه می‌توان پسته خندان طبیعی را از پسته آبخندان تشخیص داد؟
خوشبختانه می‌توان با چند راه ساده، احتمال کلاه‌برداری سودجویان را تا حدود زیادی کاهش داد.
در روش اول، به صورت تصادفی یک مشت پسته را بردارید و دانه دانه آن‌ها را کنار گوشتان تکان دهید. پسته‌های آبخندان مغز کوچکی دارند و در صورت تکان دادن، سر و صدای قابل تشخیصی را تولید می‌کنند. اگر پسته شما به دلیل درشتی مغزش، صدایی ایجاد نکرد؛ پسته خندان طبیعی است. البته قبل از این که پسته‌ها را تکان دهید، به آن‌ها دقت کنید تا مغزشان به پوسته سختشان نچسبیده باشد. در برخی موارد افراد سودجو در هنگام بو دادن پسته، مقداری نشاسته نیز به مواد اضافه می‌کنند تا مغز پسته به دیواره‌ها بچسبد. در روش دوم سعی کنید تا دو لبه پوسته پسته‌ها را به یک دیگر نزدیک یا متصل کنید. اگر موفق شدید، متاسفانه پسته شما آبخندان است. لبه‌های پوسته پسته‌های خندان طبیعی، به دلیل درشتی مغز به هم نمی‌رسند. این روش برای پسته‌های بو داده نیز می‌تواند موثر باشد. در روش سوم، می‌توانید پسته‌ها را بو کنید. پسته‌های آبخندان از آن جایی که مرطوب و سپس سریعا خشک شده‌اند، بوی رطوبت و کهنگی می‌دهند. البته اگر پسته‌ها بو داده باشند، این روش تشخیص چندان کاربردی نخواهد بود. به طور کلی پسته‌های آبخندان ظاهر کهنه و رنگ تیره‌تری دارند و مزه آن‌ها نیز اصلا شبیه به پسته‌های تازه و خوش‌طعم نیست.
از آن جایی که پسته‌های آبخندان، علاوه بر قیمت بیش‌تر کاذب، برای سلامتی نیز می‌توانند مضر باشند، دانستن این که پسته خندان چیست و تفاوت آن با نوع آبخندان، می‌تواند به شما کمک بزرگی بکند. بهترین کار نیز این است که پسته‌های خود را به صورت خام (بو داده نشده) بخرید و سپس در خانه آن‌ها را به سلیقه خود بو بدهید.
منبع: خبرگزاری آریا

http://www.kerman-online.ir/fa/News/163438/خرید-اینترنتی-پسته-رفسنجان-100%-خندان-در-سایت-باباپسته
بستن   چاپ