کرمان رصد
جوپارستان کرمان در تب و تاب بی آبی و بی توجهی مسئولان
دوشنبه 5 آبان 1399 - 14:03:56
کرمان رصد - شهرک جوپارستان شهر جوپار با قدمت 20 ساله و با 2800 شهروند همچنان در بی آبی بسر می‌برد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، شهرک جوپارستان شهر جوپار به گفته اهالی در سال 1370 با بخشنامه استانداری به ادارات برای انتقال سرریز جمعیت کرمان به شهرک های اقماری منجمله این شهرک تعداد 2800 قطعه زمین مسکونی به کارمندان و کارگران شرکت ها و بومی ها از طریق شهرداری جوپار به صورت نقد و اقساط واگذار گردید.
مالکین متوجه شدند که در بند 5 قرارداد واگذاری، قید شده که هزینه تامین آب و خطوط شبکه به عهده خریدار با تعرفه ادارات ذیربط می باشد.
بدین جهت محسن بهره مند نماینده مالکین به استاندار وقت مراجعه که در جلسه مورخه 72/2/21 ضمن هماهنگی با مشاور حقوقی و با مواقت کتبی اعلام شد که فقط مالکین مبلغ 50 هزار تومان بابت تسطیح و آماده سازی شهرک پرداخت کنند.
وی گفت: استاندار وقت در جلسه اعلام کرد که تامین آب و برق و آسفالت با دولت است ولی هزینه آماده سازی را باید مردم شهرک پرداخت کنند.
بهره مند ادامه داد: طی نامه شماره 1/3/379 مورخه 72/9/24 در بند 6 آن موافقت نامه به شهرداری اعلام شد و مالکین هزینه آماده سازی را پرداخت کردند و همچنین با دستور استاندار از بودجه عمرانی استان ساخت مخزن آب بتونی 5000 مترمکعبی و ساختمان نگهبانی و اداری و همچنین احداث خطوط شبکه آبرسانی داخل شهرک صورت گرفت.

کرمان رصد

این شهروند جوپاری تصریح کرد: بالاخره اینکه شرکت آب و فاضلاب با مجوز شرکت آب منطقه ای و با پروانه بهره برداری نسبت به حفاری چاه اقدام و ساخت اتاقک و نصب موتور پمپ برقی با همکاری اداره برق و احداث شبکه برق فشارقوی برای موتور پمپ و مخزن را انجام دهد.
وی افزود: نهایتا همه این اقدامات انجام شد اما با شکایت مالکین قنوات همجوار روبرو و با دستور مراجع قضایی چاه فوق که با هزینه بسیار بالا حفر شده بود، پلمپ گردید.
بهره مند خاطرنشان کرد: از سال 1375 با مراجعات متعدد به اداره آب و فاضلاب استان جهت رفع مشکل تامین آب شرب، درخواست مجوز جابجایی چاه به شرکت آب منطقه ای داده شد اما در این رابطه هیچگونه کاری صورت نگرفت، اما مردم همچنان به ساخت و ساز ادامه دادند.
نماینده مالکان شهرک جوپارستان جوپار بیان کرد: این مراجعات همچنان ادامه داشت تا اینکه در سال 1378 مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان ساخت و ساز کم را بهانه کرد و گفت در صورتی انشعاب آب واگذار می شود که همگی پروانه پایان کار داشته باشند.
وی ادامه داد: بر همین اساس 60 نفر که پروانه پایان ساخت داشتند به اداره آب و فاضلاب مراجعه و بر مبنای محاسبه متراژ زمین، مبلغ هر قطعه مشخص و واریز گردید و این در حالی است که تنها به یک مالک امتیاز آب داده شد.
بهره مند اذعان کرد: اینبار مالکین شهرک جوپارستان برای رفع مشکل به سراغ محمدرضا پورابراهیمی نماینده مجلس می روند و از وی درخواست می کنند تا در این امر آنها را یاری کند.
وی گفت: بدین جهت مدیرعامل آب و فاضلاب استان طی نامه شماره 91/4184/ص مورخه 1391/5/24 اعلام کردند که با اجرای خط انتقال ارتباط مخزن آب جوپار و جوپارستان برقرار شود و متقاضیان واگذاری انشعاب آب به صورت دسته جمعی مراجعه کنند که اینبار هم متاسفانه انتقالی صورت نگرفت.

کرمان رصد

به گزارش راه آرمان، خیلی جالب است بدانید که 20 سال از ایجاد شهرک جوپارستان می گذرد اما همچنان مردم این منطقه در بی آبی بسر می برند.
در حالی که آمار ساخت و سازها در شهرک جوپارستان هر روز رو به افزایش است، مردم این منطقه از آب شرب و بهداشتی به عنوان نخستین نیازهای زندگی محروم هستند و مسئولان مربوطه علت فقدان آب این منطقه را ناحیه تفرجگاهی و باغ‌ویلایی با مصرف آب فراوان ذکر می‌کنند.
حدود 8 سال پیش توسط شهرداری شهرک جدید دیگری در همان جوپار به نام «شهرک جمهوری» با 400 قطعه زمین ایجاد و خیلی زود هم آبرسانی انجام شد.
دو سال پیش نیز «شهرک ولایت» با واگذاری 400 قطعه زمین از طرف شهرداری دارای انشعاب آب شد.
اما همچنان شهرک جوپارستان در تب بی آبی مانده است، هر چه مراجعات مالکین بیشتر می شود پاسخ ها کمتر و تا جایی که مدیرعامل آب و فاضلاب، بحران و نبود آب و خشکسالی را مهر تایید نامه های مردم میزند.
لازم به یادآوری است که تعداد 800 نفر در شهرک جوپارستان پروانه ساختمانی دریافت کرده و بیش از 600 نفر نیز ساخت و ساز انجام داده اند که 450 نفر نیز ساختمان آنها تکمیل و پایان کار گرفته اند.
متاسفانه گفته می شود عده ای از مالکین به دلیل نداشتن آب شرب مجبور به ترک این شهرک شده و در حاشیه شهر کرمان سکنی گزیده اند که این می تواند هزینه های گزافی را برای دولت ایجاد کند.
انتهای پیام/
منبع: دانا

http://www.kerman-online.ir/fa/News/157184/جوپارستان-کرمان-در-تب-و-تاب-بی-آبی-و-بی-توجهی-مسئولان
بستن   چاپ