کرمان رصد
معاون آموزش و پرورش کرمان:
این احتمال وجود دارد که برخی والدین دانش آموزان را به مدرسه نفرستند
يکشنبه 19 مرداد 1399 - 10:49:08
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: درباره نگرانی والدین از بازگشائی مدارس گفت: سهم دانش آموزان در انتقال بیماری زیاد دیده شده زیرا ذات این ویروس با تجمع است و ما نیز نگرانی والدین را می دانیم و این احتمال وجود دارد که برخی والدین دانش آموزان را به مدرسه نفرستند.

"حسین براهوئی" امروز یکشنبه 19مردادماه در بازدید از خبرگزاری ایسنا استان کرمان با تبریک 17 مرداد روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران گاهی مسیر کشور، دولت و تاریخ را عوض می کنند.
وی افزود: خبرنگاران به دلیل اینکه از دل مردم می آیند و یک پایه مردمی و یک پایه دولتی دارند؛ می توانند بالانسی بین توانمندی های حاکمیت و تقاضاهای مردمی ایجاد کنند.
براهوئی با بیان اینکه خبرنگاران باید در حد اعلاء حمایت شوند، تصریح کرد: باید خبرنگاران دارای پشتوانه قوی باشند که در مقابل دولت و دستگاه ها ز آنها حمایت کند زیرا برخی مواقع رسانه ها دولت را نقد می کنند و بیان ضعف و قوت دولت کار آسانی نیست پشتیبانی و تهور می خواهد.
وی بیان کرد: نباید خبرنگاران دغدغه مالی و تامین اجتماعی داشته باشند تا بتوانند راحت قلم بزنند و رسالت خود را انجام بدهند.
معاون آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه درباره بازگشائی مدارس در نیمه شهریورماه و نگرانی والدین اظهار کرد: در تاریخ معاصر چنین وضعیتی مانند شیوع کرونا نبوده و امروز دیدیم علم تجربی دستهایش را بالا برد و نتوانستند بلافاصله این بیماری را درمان کنند و تاکید بر هوشمندی ویروس است.
وی افزود: این مسئله در قانون دیده نشده بود که در حوادث غیرمترقبه مدارس تعطیل شود، تکلیف آموزش چه می شود و با شیوع کرونا، در آزمون و خطا کار کردیم زیرا نمی شد آموزش را تعطیل کرد.
براهوئی درباره نگرانی والدین از بازگشائی مدارس گفت: سهم دانش آموزان در انتقال بیماری زیاد دیده شده زیرا ذات این ویروس با تجمع است و ما نیز نگرانی والدین را می دانیم و این احتمال هست که برخی والدین دانش آموزان را به مدرسه نفرستند.
وی تصریح کرد: 27 اردیبهشت ماه که مدارس برای رفع اشکال باز شد، دانش آموزی مراجعه نکرد و تنها حدود 8 درصد مراجعه حضوری برای رفع اشکال داشتیم.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش کرمان با اشاره به اینکه مردم نگران هستند و نگرانی آنها به جاست، گفت: سه سناریو برای بازگشائی مدارس تعریف شده که در وضعیت قرمز مدارس فیزیکی تعطیل خواهد بود و کلا آموزش در فضای مجازی دنبال می شود.
وی افزود: در ماه های گذشته آموزش از طریق سامانه شاد دنبال شد که البته این شبکه تا تبدیل شدن به یک سیستم مدیریتی فاصله دارد و در فضای مجازی دارد کار می شود.
براهوئی با اشاره به تلاش برای بومی گرائی در آموزش های فضای مجازی در کشور بیان کرد: عملکرد آموزش و پرورش در بازگشائی مدارس تابعی از ستاد ملی کرونا است.
وی بیان کرد: در وضعیت زرد آموزش مدارس ترکیبی خواهد بود به این نحو که برخی دروس با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مدارس و برخی دروس از طریق فضای مجازی دنبال می شود و در وضعیت سفید اصل با آموزش حضوری است و کارهای تکمیلی با آموزش های مجازی دنبال خواهد شد.
معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: خیلی از الزامات ایجاد شده و معلمان باید به تجهیزات روز و وسائل ارتباطی مجهز شوند و دانش داشته و همچنین در قالب ماده 69 برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات باید پای کار آمده و بسته فراهم کند.
وی اظهار کرد: سلامت دانش آموزان اولویت اصلی ماست و هر جائی سلامت دانش آموزان به خطر بیفتد، به تبعیت از ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می کنیم.
براهوئی در ادامه گفت: در جنوب استان تعدادی از همکاران فرهنگی ما به کرونا مبتلا شده و درصد ابتلاء تابعی از مبتلایان جامعه است زیرا در آوزش و پرورش مراجعات زیاد است.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره تعداد مدارس با یک دانش آموز به ایسنا گفت: در شهرستان شهربابک یک مدرسه با یک دانش آموز داریم و بیش از سه مدرسه با کمتر از 15 نفر دانش آموز در استان فعال است.
براهوئی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم آموزش ارائه بدهیم، بیان کرد: مدارس کم جمعیت زیاد داریم و 710 مدرسه یک تا 10 نفره در استان کرمان فعال است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان کرمان درباره کمبود فضای آموزشی در استان گفت: میانگین تراکم دانش آموزان در کلاس مقطع ابتدائی در ناحیه دو شهر کرمان 36 نفر و در ناحیه یک 34 نفر است در حالی که کلاس‌های 46 نفره نیز در مرکز استان کرمان داریم.
وی با اشاره به اینکه میانگین کشوری در مناطق شهری 23 و روستائی 19 نفر است، افزود: متاسفانه در استان کرمان میل شدید به تمرکزگرائی را شاهد هستیم و در حال حاضر 1200 نفر معلم متقاضی انتقال به کرمان هستند که انتقال این افراد تابع بازنشستگی و نرخ خروج از کرمان بوده و در نهایت می توانیم 200 نفر را منتقل کنیم.
براهوئی تصریح کرد: شهر کرمان شلوغ شده و در سال های گذشته خوب به کرمان در بحث فضای آموزشی توجه نشده در حالی که در دوره آقای اسکندری نسب که وجه غالب عملکرد وی عمرانی مالی است، کارهای خوبی انجام شده است.
وی بیان کرد: 100 کلاس درس در 18 ماه آینده در کرمان، رابر و گلباف احداث می شود و هنوز کم است و پیگیر هستیم که ظرفیت را بالا ببرند و تراکم را تا حدودی کنترل کنیم و ز سوی دیگر به نیروی انسانی نیاز داریم.
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در استان کرمان 4200 نفر معلم کمبود داریم که تلاش می شود به روش های مختلف از جمله استمرار خدمت بازنسشتگان، به کارگیری نیروهای نهضتی و شرکتی، اضافه کار نیروهای رسمی جبران شود و امسال 1500 نفر از نیروهای نهضتی و شرکتی به کار گرفته شده و البته استخدامی داریم و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان نیز آغاز به کار می کنند و سعی می کنیم کمبود نیرو را کنترل کنیم.
وی در پایان با تقدیر از فعالیت خبرگزاری ایسنا گفت: ایسنا می تواند در پویش تامین تبلت برای دانش آموزان نیازمند مناطق محروم استان و همچنین اطلاع رسانی فعالیت های دیگر به ما کمک کند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/144415/این-احتمال-وجود-دارد-که-برخی-والدین-دانش-آموزان-را-به-مدرسه-نفرستند
بستن   چاپ