کرمان رصد
معاون سازمان صمت استان کرمان:
تقسیم کار شفاف است، به دنبال رفع تکلیف نیستیم/در آینده نزدیک با کمبود ماسک روبرو نخواهیم بود
پنجشنبه 9 مرداد 1399 - 11:39:35
ایسنا - اجتماعی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان معاون بازرگانی سازمان صمت استان کرمان با بیان اینکه تا روز گذشته 20 واحد تولید ماسک در استان کرمان در سامانه IMED.IR ثبت نام کرده‌اند تاکید کرد: وقتی تقسیم کار با این شفافیت صورت گرفته دیگر نیازی نیست، مرتبا به دنبال رفع تکلیف باشیم و توپ را به زمین این و آن بیندازیم.

"سینا خسروی" در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت تامین ماسک در استان کرمان گفت: در شرایط کنونی که الزام استفاده از ماسک مورد تاکید جامعه کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته تمامی ارکان بایستی در کنار هم و بر اساس تقسیم کار صورت گرفته و مصوبه کشوری، برای تامین مواد اولیه و تولید ماسک اقدام کنند.
وی با اشاره به برگزاری بیستمین جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، عنوان کرد: این جلسه در وزارت صنعت معدن و تجارت در تاریخ 22 تیرماه 99 به ریاست سرپرست وزارت صمت و با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، وزارت بهداشت، گمرک، تعزیرات، بسیج اصناف و دستگاه‌های نظارتی برگزار و تمامی موانع اداری و بروکراسی در روند تولید ماسک ملغی شد و بدین ترتیب تا اطلاع ثانوی تولید ماسک به هیچ‌گونه مجوز صنفی و صنعتی (مجوزهای تاسیس و بهره برداری یا پروانه کسب) نیاز ندارد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان ادامه داد: در همین جلسه گروه بزرگ صنعتی «بافتینه» و «بافتسان» به عنوان تولیدکننده اصلی پارچه مِلت بلون و اسپان باند به عنوان پارچه های اصلی در تولید ماسک ملزم گردید به صورت روزانه آمار تولید خود را علاوه بر اینکه در سامانه های بهین یاب و جامع تجارت ثبت می کند، یک نسخه از این آمار را به سازمان حمایت، تعزیرات و دادستانی نیز منعکس کنند.
وی افزود: در همین جلسه مسئولیت بازرسی از داروخانه های کشور، به دلیل ماهیت تخصصی کاریشان به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی واگذار شد. همچنین استعلام نیاز پارچه واحدهای تولیدی در سطح استان‌ها بر عهده بسیج اصناف قرار گرفت تا پس از اینکه واحدهای تولیدی، ثبت نام و خود اظهاری را در سامانه IMED.IR انجام داده و این خود اظهاری به تایید دانشگاه علوم پزشکی رسید، بسیج پس از رصد مجدد نسبت به تامین و تحویل پارچه از کارخانه بافتینه به واحدهای تولیدی اقدام کند که در این مسیر نیز اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها در کنار بسیج اصناف فرایند تامین و توزیع را تسریع می‌بخشند.
خسروی در پاسخ به این پرسش که نقش وزارت صمت و به تبع آن سازمان‌های صمت استان‌ها در تامین مواد اولیه تولید ماسک چیست؟ گفت: وزارت صمت با در اختیار گرفتن تولیدات کارخانجات نساجی مرتبط با موضوع و رصد هر روزه میزان تولید این کارخانجات، ضمن تامین مواد اولیه آنها عملا مبدا تامین را مدیریت می‌کند، در همین راستا برای اینکه پارچه تولید شده به بهترین شکل ممکن در اختیار واحدهای تولید ماسک در استان‌ها قرار گیرد، بسیج اصناف و نیروهای جهادی اعلام آمادگی کرده و فرایند تحویل پارچه از کارخانه تا واحد تولیدی را مدیریت و اجرا می‌کنند.
وی افزود: وزارت صمت تامین پارچه در سطح کلان کشور را متقبل شده، بسیج اصناف و نیروهای جهادی با همکاری اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها، پارچه را بر اساس خود اظهاری تایید شده در سامانه IMED.IR به واحدهای تولیدی می رسانند و واحدها نیز تحت رصد سازمان‌های صمت استان‌ها و براداران ما در بسیج اصناف و دانشگاه علوم پزشکی اقدام به توزیع در واحدهای تجهیزات پزشکی می‌کنند.
معاون بازرگانی سازمان صمت استان کرمان با بیان اینکه تا روز گذشته 20 واحد تولید ماسک در استان کرمان در سامانه IMED.IR ثبت نام کرده‌اند تاکید کرد: وقتی تقسیم کار با این شفافیت صورت گرفته دیگر نیازی نیست، مرتبا به دنبال رفع تکلیف باشیم و توپ را به زمین این و آن بیندازیم.
وی اظهار کرد: اجزای مختلف فرآیند تامین تا توزیع در کمیته‌ای به نام کمیته برنامه‌ریزی تامین و توزیع ماسک استان که به دستور ستاد کرونای استان تشکیل شده و به صورت هفتگی دور هم جمع می‌شوند بررسی و فرآیندهای تامین و توزیع را با یکدیگر مرور می‌کنند که اعضای این کمیته مرکب از استانداری، سازمان صمت، بسیج اصناف، اتاق اصناف و نماینده واحدهای تولیدی می‌باشند.
خسروی درباره میزان کمبود ماسک در استان کرمان عنوان کرد: اگر واحدهای تولید ماسک فعال در استان خوداظهاری کنند و این خوداظهاری آنها درست باشد کمبودی در استان نداریم اما باتوجه به اینکه این فرایند ثبت در سامانه حدود 8 روز شکل گرفته و همه واحدها هنوز در این سامانه ثبت نام نکرده‌اند لذا پارچه‌ای تحویل نگرفتند و در نتیجه مشکلات کمبود داریم.
معاون بازرگانی سازمان صمت استان کرمان ادامه داد: از طرف دیگر واحدهای تجهیزات پزشکی ماسک‌های جراحی تولید سایر استان‌ها را در استان توزیع می‌کنند بنابراین بخشی از نیاز استان از طریق واردات ماسک تامین می‌شود نه از بعد واردات پارچه و نه از بابت ماسک در استان در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و در آینده با تامین پارچه مورد نیاز واحدهای تولیدی ماسک نیز دیگر با کمبود ماسک اصلا روبرو نخواهیم بود.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/143575/تقسیم-کار-شفاف-است،-به-دنبال-رفع-تکلیف-نیستیم-در-آینده-نزدیک-با-کمبود-ماسک-روبرو-نخواهیم-بود
بستن   چاپ