کرمان رصد
مدیرکل انتقال خون استان کرمان:
پلاسمای بیماران بهبودیافته نقش درمانی مهمی در نجات بیماران کووید 19 دارد
چهارشنبه 8 مرداد 1399 - 22:59:04
ایسنا - اجتماعی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: مطالعات صورت گرفته نشان داده که با توجه به اینکه بیماران کووید پادتن ضد کووید در بدن آنها ساخته می شود، تزریق پلاسمای این افراد به بیماران کرونایی که حال مساعد نداشته، می تواند در روند بهبودی این افراد تاثیر گذار باشد.

دکتر "روح الله میرزایی" شامگاه چهارشنبه هشتم مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته اهدای خون با اشاره به اینکه سالانه 70 هزار واحد انتقال خون در استان کرمان اظهار کرد: هر واحد خون از مراجعه کنندگان در صورت داشتن شرایط افراد، معادل 450 سی سی خواهد بود.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان کرمان اظهار کرد: با توجه به بحران کرونا، متاسفانه با کاهش مراجعه کنندگان و در نتیجه با کمبود ذخائر خونی در تمامی گروه های خونی روبرو شدیم.
میرزایی با اشاره به اینکه گروه های خونی O مثبت و منفی و B با بیشترین کمبود در استان روبرو است اظهار کرد: استان کرمان، استانی با تعداد زیاد بیماران تالاسمی است به طوری که 30 تا 40 درصد خون تولیدی استان به این بیماران تزریق می شود و این بیماران به صورت ماهانه، یک تا دو واحد تزریق خون دارند.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان افزود: کاهش ذخائر خونی در کیفیت خدمت رسانی به این افراد می تواند موثر باشد اما خوشبختانه خون این افراد تاکنون تامین شده است اما این کاهش ذخائر خونی باید جبران شود.
وی با تاکید بر اینکه تمامی پروتکل های بهداشتی در تمامی پایگاه های خون سراسر استان کرمان اجرایی می شود و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد اظهار کرد: 62 درصد اهدای خون در استان از اهداکنندگان مستمر گرفته می شود.
میرزایی با اشاره به اینکه قبل از اهدای خون یکسری شرایط عمومی، جسمانی و تخصصی اهدا کننده مورد بررسی قرار می گیرد افزود: یکسری ریزفاکتورها نیز از بعد بیماری های عفونی از جمله ویروس HIV موجود در خون اهدا کننده مورد بررسی قرار می گیرد که خوشبختانه تاکنون موردی از این نوع عفونت ها در خون های اهدایی در استان کرمان وجود نداشته است.
وی درباره بحث پلاسما درمانی بیماران کووید 19 اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته نشان داده که با توجه به اینکه بیماران کووید پادتن ضد کووید در بدن آنها ساخته می شود، تزریق پلاسمای این افراد به بیماران کرونایی که حال مساعد نداشته، می تواند در روند بهبودی این افراد تاثیر گذار باشد.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه پلاسما درمانی در استان کرمان از 1.5 ماه پیش آغاز شده است افزود: افرادی که 28 روز از بهبودی آنها گذشته می توانند به شکرانه سلامت خود پلاسما و یا خون خود را برای کمک به هم نوعان خود اهدا کنند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/143530/پلاسمای-بیماران-بهبودیافته-نقش-درمانی-مهمی-در-نجات-بیماران-کووید-19-دارد
بستن   چاپ