کرمان رصد
در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان عنوان شد
از موافقت نوبخت با درخواست بازگشت اعتبارات مازاد درآمد تا تشریح خسارات سیل اخیر استان کرمان
پنجشنبه 17 بهمن 1398 - 20:17:46
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کرمان با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندار کرمان، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مسئولین استانی و محلی در شهرستان عنبرآباد برگزار شد.

دکتر "جعفر رودری" رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در این جلسه به وضعیت پرداختی مالیات در استان کرمان پرداخت و گفت: در 10 ماهه گذشته سال جاری 647 میلیارد تومان مازاد درآمد در استان کرمان وصول مالیات داشتیم که درخواست بازگشت اعتبارات مازاد درآمد استان هستیم که خوشبختانه در این راستا دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور موافقت با این موضوع را صادر کرده‌اند.
دکتر محمدجواد فدایی استاندار کرمان نیز در این جلسه به وضعیت آبرسانی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: حدود 2 هزار و 500 روستای استان کرمان دارای شبکه آبرسانی بوده و متاسفانه 770 روستای استان کرمان دارای شبکه آبرسانی نبوده و آبرسانی به این روستاها به‌صورت سیار صورت می گیرد که برای ایجاد شبکه آبرسانی به این روستاها به حدود 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
براساس این گزارش "سید مصطفی آیت‌الهی‌موسوی" معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار کرمان نیز در این جلسه نیز با بیان این مطلب که امسال میزان بارندگی‌ها در استان کرمان 220 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است، عنوان کرد: طرح اضطرار سیل در استان کرمان تصویب شده اما اعتبار لازم برای آن اختصاص داده نشده است اما برای ایمنی استان کرمان در برابر سیل به حدود 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
به گزارش ایسنا، "مجید سعیدی" مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان نیز در این جلسه به وضعیت بارش ها در استان کرمان و خسارات ناشی از سیل دیماه امسال پرداخت و گفت: استان کرمان اقدامات مقابله‌ای برای ورود سامانه بارشی که از 19 دی‌ماه وارد استان و به مدت 5 شبانه روز در استان فعال بود، داشت و در برخی نقاط استان بیش از میانگین بارش‌های سالانه‌ شاهد بارندگی (باران یا برف) بودیم.
وی با بیان این مطلب که با تلاش شبانه‌روز استان کرمان در مدت 6 روز توانستیم استان کرمان را از حالت اضطرار خارج کنیم، به خساراتی که به واحدهای مسکونی شهری و روستایی ناشی از وقوع سیل وارد شده بود اشاره کرد و افزود: حدود یک هزار واحد مسکونی در سیل اخیر تخریب شدند ضمن آنکه به حدود 600 واحد مسکونی نیز آسیب وارد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان عنوان کرد: در اثر وقوع سیلاب در مناطق جنوبی استان کرمان 462 راه روستایی مسدود شده بود که توانستیم با کمک نیروهای راهداری و امداد این مسیرهای روستایی را بازگشایی کنیم ضمن آنکه در این مدت نیز به 1982 خانوار امدادرسانی و 772 اسکان اضطرای توسط هلال احمر انجام شد.
سعیدی با بیان اینکه در 2 روستای شهرستان قلعه گنج به دلیل تخریب مسیرهای منتهی این روستاها امداد هوایی صورت گرفت، ادامه داد: 5880 کیلومتر راه های اصلی و فرعی طی چند دوره برف روبی شد و 9250 تن شن و نمک در محورهای مواصلاتی تحت تاثیر استان برای از بین بردن یخ‌زدگی و لغزندگی پاشیده شد همچنین آب 102 روستا به دلیل وقوع سیل قطع شده بود که شبکه آبرسانی آنها اصلاح و آب این روستاها نیز برقرار شد ضمن آنکه در این مدت به تعدادی از روستاها با تانکر آبرسانی کردیم.
سعیدی عنوان کرد: در سیل دی‌ماه به بخش کشاورزی 129 میلیارد تومان، به بخش عشایری 53 هزار میلیون ریال و به بخش منابع طبیعی 53 هزار میلیون ریال خسارت وارد شده است.
وی با بیان اینکه به راه های اصلی و فرعی استان از حدود 10 تا 100 درصد خسارت وارد شد اظهار کرد: 1283329 میلیون ریال به راه‌های اصلی، فرعی، روستایی و عشایری و معابر شهری وابنیه فنی خسارت وارد شده است همچنین به تاسیسات زیربنایی همچون برق، آب 95 هزار میلیون ریال خسارت وارد شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان تصریح کرد: در بخش آب منطقه‌ای (رودخانه‌ها، ایستگاه‌های هیدرومتری و تاسیسات آبی) نیز حدود 700 میلیون ریال و به مدارس (بازسازی، تعمیرات و تجهیزات) این مناطق نیز خساراتی وارد شد به طوری که 15 مدرسه شامل 89 کلاس درس در اثر وقوع سیل دیماه تخریب شدند.
وی به تلافات جانی این سیل اشاره کرد و گفت: سیل امسال خوشبختانه تلفات جانی نداشت اما از ابتدای سال جاری تا کنون 11 نفر در اثر حوادث غیرطبیعی همچون سیل جان خود را در استان کرمان از دست دادند
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/113015/از-موافقت-نوبخت-با-درخواست-بازگشت-اعتبارات-مازاد-درآمد-تا-تشریح-خسارات-سیل-اخیر-استان-کرمان
بستن   چاپ