کرمان رصد
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان خواستار شد
ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری جنوبشرق کشور در کرمان
شنبه 23 آذر 1398 - 12:11:37
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جایگاه شانزدهم تولید علم در دنیا را به خود اختصاص داده اما جایگاه خوبی در کاربردی کردن علم ندارد و این مسئله مهم باید در اقتصاد کشور و استان دنبال شود، تصریح کرد: پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در جنوبشرق کشور را داریم تا استان کرمان در این زمینه پیشتاز باشد.

دکتر "جعفر رودری" امروز 23 آذرماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: 11 برنامه ملی به تصویب ستاد اقتصاد مقاومتی رسیده تا مراتب اجرای آن را طی کنیم که در حال حاضر همزمان با تدوین اجرا دنبال می شود و اگر تا پایان سال بتوانیم برنامه ها را تسهیل کنیم، امکان ادامه آن در سال های بعد خواهد بود.
وی افزود: معین های اقتصادی نقش مهمی در فرآیند مردمی کردن اقتصاد و مشارکت بخش غیردولتی هم در مدیریت توسعه و هم اجرای برنامه های توسعه ایفا می کنند.
رودری با اشاره به فعالیت معین اقتصادی شهرستان شهربابک تصریح کرد: شرکت ملی مس ایران 11 پروژه با اعتباری بالغ بر 2200 میلیارد تومان و اشتغال 2800 نفر را در این شهرستان هدفگزاری کرده که با توجه به ارائه برنامه های سه ساله معین های اقتصادی استان، پایان برنامه معین اقتصادی شهربابک سال 99 خواهد بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در ادامه با اشاره به رویکرد برنامه های اقتصاد مقاومتی بیان کرد: دانش به عنوان اصلی ترین منبع ثروت در حال حاضر اشاره می شود لذا رویکرد اصلی برنامه های معین های اقتصادی براساس برنامه های دانش بنیانی خواهد بود.
وی افزود: سه چهارم ثروت کشورهایی با درآمد بالا در دنیا، سرمایه انسانی است که به عنوان ارزش مهارت، تجارب و تلاش انجام شده از سوی جمعیت شاغل کارکنان، سرمایه اجتماعی و شاخص های حکمرانی مطلوب عنوان شده است.
رودری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جایگاه شانزدهم تولید علم در دنیا را به خود اختصاص داده اما جایگاه خوبی در کاربردی کردن علم ندارد و این مسئله مهم باید در اقتصاد کشور و استان دنبال شود، صریح کرد: پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در جنوبشرق کشور را داریم تا استان کرمان در این زمینه پیشتاز باشد.
به گزارش ایسنا، "رضا ضیایی" مدیر مرکز کسب و کار شهرستان شهربابک نیز در این جلسه اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران از سال 95 به عنوان معین اقتصادی منطقه 6 (شهربابک) انتخاب شد که در این زمینه فعالیت های مختلفی در شهرستان صورت گرفته است.
وی با اشاره به نتایج عارضه یابی در 300 شرکت فعال در شهرستان شهربابک افزود: برخی از طرح ها به خاطر مجوز متوقف ، یکسری مشکل دانش داشته و متوقف شده بودند، تعدادی در تامین مالی مشکل داشته اما بیشترین مسئله در مجوزهای اداری بوده ضمن آنکه برخی نیز در بازار مشکل داشتند.
ضیایی تصریح کرد: در راستای توسعه بازار، افزایش توان رقابتی، ایجاد بازارچه های تخصصی، ایجاد شرکت های بازاریابی تخصصی و ... را دنبال کرده ایم و معتقدیم با ایجاد شرکت های بازاریابی تخصصی، خیلی از کسب و کارها رونق پیدا می کند.
مدیر مرکز کسب و کار شهربابک گفت: منابع خصوصی، سرمایه، روش های داخلی و بدهی از جمله روش های تامین مالی کسب و کارهای کوچک و متوسط است که از روش های مبتنی بر بدهی در ایران استفاده می شود که فرد باید وثیقه بگذارد و این روش مشکل دارد.
وی با بیان اینکه در راستای شناسایی کارآفرینان شهرستان شهربابک برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره را انجام دادیم که اکنون 40 طرح از 75 طرح ارائه شده، به اجرا در آمده است اظهار کرد: در مجموع با فعالیت های صورت گرفته توسط معین اقتصادی شهرستان شهربابک 233 شغل جدید و 473 شغل تثبیت شده داریم همچنین با دریافت مجوزها، 15 واحد کوچک مقیاس کنسانتره را در شهرستان ایجاد خواهیم کرد.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/103789/ایجاد-منطقه-ویژه-علم-و-فناوری-جنوبشرق-کشور-در-کرمان
بستن   چاپ