کرمان رصد
ابلاغ 20 میلیارد تومان اعتبار زیرساخت‌های کشاورزی و راه‌های عشایری / موج آنفلوآنزا در استان رو به کاهش است
يکشنبه 17 آذر 1398 - 16:25:54
استانداری کرمان
کرمان رصد - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: 20 میلیارد تومان اعتبار برای خسارت سیل فروردین ماه امسال در بخش زیرساخت‌های کشاورزی و راه‌های عشایری ابلاغ شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی 17 آذر ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به هشدار سازمان فائو در رابطه با هجوم ملخ‌‌های صحرایی، مشارکت کشاورزان و مزرعه‌داران را در طرح مبارزه‌ای با این آفت مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: استان کرمان سال گذشته در مبارزه با ملخ صحرایی با مساعدت و استفاده از توان همه دستگاه‌ها به خوبی وارد شد و مدیریت بحران صورت گرفت. وی در خصوص اعتبار مورد نیاز جهاد کشاورزی برای سمپاشی ملخ صحرایی بیان داشت: بخشی از اعتبار توسط ستاد مدیریت بحران استان تامین می‌شود و بخش دیگر نیز به حمایت خزانه نیاز دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان، کمک همه دستگاه‌ها را برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی خواستار شد و افزود: از کمک بخش خصوصی برای تامین سم و ماشین‌آلات نیز باید استفاده شود. آیت‌اللهی موسوی در ارتباط با شیوع آنفلوآنزا در استان کرمان گفت: با توجه به توضیحات دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان، نظر شورای مدیریت بحران بر این است که هر زمان دانشگاه علوم پزشکی تشخیص به تعطیلی مدارس دید، رسما به آموزش و پرورش اعلام کند.
** ابلاغ 20 میلیارد تومان اعتبار زیرساخت‌های کشاورزی و راه‌های عشایری
مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان نیز در این جلسه به جو روانی ایجاد شده از شیوع آنفلوآنزا در استان اشاره داشت و گفت: متاسفانه اظهارنظرهای نسنجیده موجب شد که با سیل مراجعات و تماس‌ها در خصوص تعطیلی مدارس مواجه شویم و جو روانی ایجاد شده بسیار بیشتر از خود بیماری است. وی عنوان کرد: این موضوع با نظارت‌ها و برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی در کنترل بوده و جای نگرانی نیست. سعیدی به هشدار سازمان فائو در رابطه با هجوم گسترده ملخ صحرایی از سمت هند و پاکستان اشاره کرد و بیان داشت: 30 کیلومتر مربع گستردگی توده ملخ‌های صحرایی پیش‌بینی شده که مناطق جنوبی استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان به سیل فروردین ماه و خسارت‌های وارده در استان اشاره داشت و گفت: 20 میلیارد تومان اعتبار در بخش زیرساخت‌های کشاورزی و راه‌های عشایری ابلاغ شده است. وی عنوان کرد: 310 میلیارد تومان اعتبارات خسارت وارده از سیل فروردین ماه است که 185 میلیارد تومان آن تسهیلات و 120 میلیارد تومان اعتبارات ستاد بحران است.
** امسال تقریبا سه برابر نسبت به سال گذشته احتمال هجوم ملخ داریم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان در ارتباط با هجوم آفت ملخ صحرایی گفت: امسال تقریبا سه برابر نسبت به سال گذشته احتمال هجوم ملخ داریم، چون تخم‌های سال قبل نیز در خاک بوده‌اند و هم اینکه ملخ ها از بهمن ماه به بعد به سمت مناطق جنوبی استان هجوم می‌آورند. برخوری بیان داشت: سال گذشته با کمک سازمان حفظ نباتات و دستگاه‌های دیگر به شکل خوبی مبارزه با آفت ملخ صحرایی صورت گرفت و خسارتی به محصولات کشاورزی وارد نشد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان به کمبود اعتبارات اشاره داشت و عنوان کرد: بحث اعتبارات هزینه‌ای تخصیص یافته به سازمان جهاد کشاورزی 20 درصد است و زمین‌گیر شدن ناوگان حمل و نقل را هم داریم. برخوری گفت: با این شرایط که هنوز درگیری استهلاک مبارزه سال قبل هستیم، امسال هم شیوع ملخ را به میزان سه برابر قبل پیش‌بینی‌‌ کرده‌اند که بحرانی را برای ما به همراه خواهد داشت. وی گفت: در حال حاضر حدود 4 تا 5 هزار لیتر سم داریم، ملخ به دلیل شرایط دمایی فعلا نمی‌تواند تخم‌ریزی کند و دو ماه فرصت داریم که اقدامات لازم انجام گیرد.
عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: در شمال استان هم درگیر ملخ هستیم، شهرستان‌های شرقی احتمال ورود ملخ زیاد است و بسته به شرایط دما در ماه‌های آینده شهرهای شمالی هم امکان هجوم ملخ وجود دارد. وی به مشکل کمبود خودرو برای سمپاشی اشاره داشت و گفت: هر زمان احتمال ریزش ملخ و نیاز سمپاشی بود، بتوانیم وارد شویم.
**موج آنفلوآنزا در استان کرمان رو به کاهش است
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان احمد طباطبائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا در استان گفت: دانشگاه از مرداد ماه جلسه ستاد آنفلوآنزا را تشکیل داد و اقدامات لازم برای تهیه واکسن و آمادگی بیمارستان‌ها انجام شد. وی به سفر مسئولان وزارت بهداشت به استان کرمان طی هفته گذشته اشاره داشت و عنوان کرد: در این سفر بازدید از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان انجام و اطلاع‌رسانی‌ها در این زمینه صورت گرفت و اعلام شد که نیاز به تعطلیی مدارس وجود ندارد. طباطبائی خاطرنشان کرد: داروی آنفلوآنزا برای موارد شدید و بستری در بیمارستان است و موارد سرپایی با داروهای اولیه و استراحت در منزل بهبود می‌یابند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در حال حاضر موج آنفلوآنزا در استان رو به کاهش است و در مورد داروی آنفلوآنزا کمبودی وجود ندارد. طباطبایی افزود:آنفلوآنزا در سراسر کشور در حال کاهش است، احتمال موج دوم آن در بهمن ماه وجود دارد اما با شدت کمتری خواهد بود.
میرحسینی معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز به اطلاع‌رسانی‌ها و آموزش‌ها در مدارس در ارتباط با آنفلوآنزا اشاره داشت و گفت: برنامه و دستورالعمل پیشگیری به مدارس اعلام و توجه ویژه به مدارس شبانه‌روزی شده است. وی افزود: ارتباط روزانه با مربیان بهداشت مدارس داریم و تعداد غایبان هر مدرسه و شهرستان را دریافت می‌کنیم که البته غایبان بیشتر تحت تاثیر جو روانی مسئله است.


http://www.kerman-online.ir/fa/News/103413/ابلاغ-20-میلیارد-تومان-اعتبار-زیرساخت‌های-کشاورزی-و-راه‌های-عشایری---موج-آنفلوآنزا-در-استان-رو-به-کاهش-است
بستن   چاپ