کرمان رصد

آخرين مطالب

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم اجتماعي

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است. وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند. شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد. حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود. وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند. شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست. وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است. وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد. وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند. حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود. وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود. شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود 300 هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً 35 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد. کد خبر 6088413

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.
وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.
شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.
حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.
وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.
شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

کرمان رصد

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.
وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.
وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.
حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.
وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.
شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود 300 هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً 35 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.
کد خبر 6088413

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/623067/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ ناترازی‌ها در اقتصاد

سرمقاله ابتکار/ دفاع هوایی یکپارچه

سرمقاله جمهوری اسلامی/ خط پایان زمامداری بی‌کفایت‌ها

درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!

امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان

امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات

سرمقاله کیهان/ نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود

سرمقاله فرهیختگان/ مسخ دیاسپورای ایرانی چگونه ممکن شد

سرمقاله شرق/ تسلیحات هوش مصنوعی

سرمقاله ایران/ پیام بازدارندگی نظامی در ساحت افکارعمومی

سرمقاله اعتماد/ شورای همکاری خلیج فارس در ترازوی دوستی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ سیاستگذاری دستوری و مسائل آن

سرمقاله جام جم/ سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی

ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است

تصویر روز ناسا؛ پیش‌بینی وضع هوا در سیاره فراخورشیدی «اسطرلاب»

تصویر روز ناسا؛ تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

سرمقاله خراسان/ مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!

بازی تیم قعرنشین لیگ حماسی شد! (عکس)

شمس‌آذر و فرصت خلق‌‌شگفتی در سیرجان!

برخورد پژو با پایه شبکه برق در بم 4 مصدوم و 2 فوتی برجا گذاشت

برخورد پژو با پایه شبکه برق در بم 4 مصدوم و 2 فوتی برجا گذاشت

نوسازی 400 هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال

گل‌گهر- شمس آذر؛ دوئل همسایه‌ها در سیرجان

ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار

کولر‌های قاچاق در توقیف پلیس رودبار

(ویدیو) ترافیک فوق سنگین آزادراه رشت-قزوین نرسیده به رودبار

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

انتقال قلب پیوندی توسط هوانیروز

نصب بیش از 7 هزارو 740 کنتور در کرمان

آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر

خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد

جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان

اوزونیدیس: شاید فرودگاه سیرجان برای تیم رقیب باز می‌شود نه ما!

ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!

آسمانی شدن مادر شهید آسوده در دزفول

تشییع و خاکسپاری 2 شهید گمنام در استان کرمان

ویدیو/ بدرقه شهدای گمنام در رفسنجان و اصفهان

فیلم | لحظاتی قبل از خاکسپاری شهید گمنام در رفسنجان

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر 390 میلیاردتومان

ساخت 11 مدرسه جدید در سیرجان

61 میلیارد دلار هم برای اوکراین پیروزی به دنبال نمی‌آورد

سحابی زیبای crab را ببینید

یک ربات با الهام از زنبور ساخته شد

نجات جوان کوهنورد با کمک آتش نشانی وامداد کوهستان

هجدهمین یادواره شهدای روستای جعفر آباد رفسنجان

اوزونیدیس: فرودگاه شهر را فقط برای رقیب باز کردند

نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان

نجات 10 گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار

جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان

جوان 33 ساله از سقوط در کوه‌های کرمان جان سالم به در برد