کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری: با اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی می توان گام موثری در ایجاد اشتغال برداشت وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری: با اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی می توان گام موثری در ایجاد اشتغال برداشت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره اجرای طرح پایلوت الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در این استان گفت: تا به امروز با توجه به بررسی‌های انجام شده، نتایج و دستاوردهای خوبی برای اشتغال خانگی استان داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری، سید حفیظ الله فاضلی در خصوص روند اجرای طرح پایلوت الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: این طرح که از سال 96 در سه فاز مطالعاتی شناسایی مزیت‌ها، آموزش و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار هم‌زمان با هشت استان توسط جهاددانشگاهی در استان اجرا شد، تا به امروز با توجه به بررسی‌های انجام شده، نتایج و دستاوردهای خوبی برای حوزه اشتغال خانگی استان داشته است .
وی شناسایی 22 شغل مزیت‌دار خانگی بر اساس پتانسیل‌های موجود در شهرستان‌ها، تمرکز بر شبکه‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش مشاغل و ایجاد 184 فروشگاه اینترنتی در مکان بازارهای ملی در راستای فروش محصولات مشاغل خانگی را از جمله دستاوردهای این طرح برشمرد .
فاضلی به معرفی 4 ظرفیت شغلی جدید در حوزه مشاغل خانگی در اجرای پایلوت این طرح اشاره کرد و گفت: این مشاغل برای نخستین بار در استان معرفی و اجرا شد .
وی خاطرنشان کرد: نوغانداری(پرورش کرم ابریشم)، تولید و تجاری‌سازی زهر زنبور عسل، تولید و تجاری‌سازی ژل رویال، پرورش کاکتوس از مشاغلی هستند که برای نخستین بار در استان پیاده‌سازی شده و با وجود حداقل هزینه برای راه‌اندازی، ارزش افزوده بالایی ایجاد خواهند کرد .
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تنوع مشاغل در حوزه مشاغل خانگی در این طرح توزیع مناسبی در آمار متقاضیان ایجاد کرده است .
در ادامه معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور گفت: زعفران تولید شده در چهارمحال و بختیاری برای عیارسنجی به پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ارسال شود، قطعا تائید علمی عیار زعفران این استان می‌تواند در برندسازی و اتصال به بازار این محصول موثر باشد .
محمدصادق بیجندی با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه‌ای دانش‌بنیان در طرح توسعه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان مجری وارد عمل شد، اظهار کرد: این طرح در سه فاز عملیاتی مطالعه و شناسایی مزیت‌ها، فراخوان متقاضیان و آموزش و در نهایت اتصال به بازار در 9 استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری آغاز شد .
وی با اشاره به این که 350 مزیت شغلی در بحث مشاغل خانگی در کشور شناسایی شده است، گفت: در چهارمحال و بختیاری 23 مزیت شغلی براساس ظرفیت‌های استان مورد تاکید قرار گرفت، در بحث اجرای طرح مشاغل خانگی ایجاد شبکه تامین، تولید و توزیع برای توسعه مشاغل خانگی مدنظر است .
بیجندی با تاکید بر اینکه برندسازی تولید محصولات تولیدی در چهارمحال و بختیاری از جمله زعفران باید مدنظر قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: می‌توان در بحث برندسازی محصولات از تجربه موفق سایر استان‌ها از جمله خراسان استفاده کرد .
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور با اشاره به اینکه زعفران قائنات به عنوان یک برند در کشور شناخته می‌شود، بیان کرد: در تولید زعفران بحث شرایط آب و هوایی موثر است، طبق بررسی‌ها چهارمحال و بختیاری شرایط آب و هوایی مشابهی با این منطقه دارد، بنابراین باید زعفران تولیدی در این استان نیز کیفیت بالایی داشته باشد .
وی تاکید کرد: زعفران تولید شده در چهارمحال و بختیاری برای عیارسنجی به پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ارسال شود، قطعا تائید علمی عیار زعفران این استان می‌تواند در برندسازی و اتصال به بازار این محصول موثر باشد .
بیجندی بیان کرد: اتصال به بازار در پایداری مشاغل خانگی بسیار تاثیرگذار است، مکان‌بازارهای ایجاد شده برای فروش و عرضه محصولات تولیدی در راستای اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی بسیار مفید است، در این مکان‌بازارها به متقاضیان آموزش عکاسی، قیمت‌گذاری و طراحی کاتالوگ نیز داده می‌شود .
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور یادآور شد: سودی که مکان‌بازارها از متقاضیان فروش محصولات دریافت می‌کنند حدود سه درصد است و در مواردی که فروش بالا باشد این سود نیز کاهش پیدا می‌کند، همچنین مبلغ حاصل از فروش محصول در این مکان بازارها ظرف 48 ساعت به حساب تولیدکننده واریز می‌شود .
همچنین مهناز امامدادی رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طرح توسعه الگوی مشاغل خانگی به صورت پایلوت در 9 استان در سال 96 کلید خورد، اظهار کرد: این طرح از ششم مهرماه در 31 استان کشور آغاز و فراخوان ثبت‌نام این طرح در کشور منتشر شده است .
رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در 9 استان از جمله چهارمحال و بختیاری نتایج خوبی داشت، نقطه قوت این طرح توانمندسازی متقاضیان، متکی نبودن به تسهیلات و اتصال به بازار بود .
وی افزود: برخی رسته‌های شغلی بازار خوبی ندارند، باید به سمت ایجاد مشاغلی برویم که بازار خوبی برای فروش محصول داشته باشد، اگر این اتفاق رخ دهد مشاغل پایدار می‌شود .
امامدادی تاکید کرد: معمولا افراد در مشاغل خانگی خویش‌فرما هستند، باید به سمت شبکه‌سازی در مشاغل خانگی برویم .
وی گفت: مشاغل خانگی تنها محدود به تولید محصولات خانگی از جمله ترشی و صنایع‌دستی نیست، باید رسته‌هایی از جمله فناوری، مشاوره، ترجمه و ... برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مدنظر قرار بگیرد .
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/151604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نجات روسیه با اقتصاد موازی

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

اصفهان؛ میخی بر تابوت اسرائیل

جبهه پایداری معامله‌گر است

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

عزت نظام اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا وخانواده‌های معظم آنان

نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است

هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد

تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان

جام حذفی فوتبال| دیدار مس و پیکان به وقت اضافه کشید

فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!

«اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!

شاهکار ایرانی در سریلانکا

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری

غبار روبی گلزار شهیدای آران و بیدگل

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مسدود شدن راه ارتباطی 50 روستا در بم

تخریب 50 راه روستایی در گنبکی

سیلاب در ورودی شهر صفاییه رفسنجان مهار شد

سیلاب راه ارتباطی 6 روستای نرماشیر را مسدود کرد

«طوفان اقصی» کار این ژنرال اسرائیلی را ساخت

هشدار درباره آینده اقتصاد ایران

مهاجرت با ویزای جعلی

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست

تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به 10عدد می‌رسد

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان

رایگان شدن تماشای بازی مس رفسنجان و پیکان تهران در جام حذفی

شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان

عنایتی با پیکان جوانان مقابل تیم محرم

گزارش زنده: مس رفسنجان-پیکان

از تخریب 50 راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر

بارش شدید باران در کرمان

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره

طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شکست/قول تخصیص بودجه

به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم

کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد

فرودگاهی در ایران برای خواستگاری!/ عکس

بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است

ساخت 10 بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

آغاز مسابقات فوتسال جام یاریگران زندگی در بخش نگین کویر فهرج

پیش‌بینی بارندگی در کرمان/ بارش باران در رفسنجان به 16 میلی‌متر می‌رسد

رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند

نیرو‌های مسلح ایران اسلامی در اوج اقتدار در منطقه و جهان