کرمان رصد

آخرين مطالب

یک متخصص عفونی:

انقطاع در حین صحبت کردن می‌تواند جزء علائم کرونا باشد/احتمال دارد ویروس 8 هفته در بدن بماند علمي

انقطاع در حین صحبت کردن می‌تواند جزء علائم کرونا باشد/احتمال دارد ویروس 8 هفته در بدن بماند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان یک متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به درگیری مغز، کلیه، کبد، پوست و غدد داخلی بدن با ویروس کرونا تصریح کرد: انقطاع در حین صحبت کردن می‌تواند جزو علائم کرونا باشد که به علت کمبود اکسیژن به وجود می آید.

دکتر "میثم یوسفی" در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین علائم بیماری کووید 19 اظهار کرد: هفت ماه است که تمام دنیا با ویروس کرونا دست به گریبان شده است و طی دو ماه گذشته در ایران موج دوم بیماری عوارض زیادی را به جا گذاشت.
وی افزود: هنوز علائم غالب بیماری کووید 19، علائم تنفسی است مانند همه ویروس های تنفسی دیگر. منتها علائمی که در موج اول این بیماری کمتر مشاهده کردیم، را هم اکنون بیشتر می بینیم که این نشانه ها شامل علائم گوارشی مانند استفراغ و اسهال است که همه ارگان های بدن را بدون استثناء می تواند درگیر کند و هرکدام علائم مخصوص خود را دارد که موقع درگیری بروز می کند.
یوسفی با اشاره به درگیری مغز، کلیه، کبد، پوست و غدد داخلی بدن با ویروس کرونا تصریح کرد: انقطاع در حین صحبت کردن می‌تواند جزو علائم کرونا باشد که به علت کمبود اکسیژن به وجود می آید.
این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری بیان کرد: کسانی که قبلا بیماری دیابت داشته اند، با ابتلا به کرونا با افزایش ناگهانی قند خونشان مواجه خواهند شد و کرونا در غدد داخلی بدن از جمله قند می تواند موثر باشد و افزایش قند خون کنترل بیماری را مشکل تر و به ویروس کمک می کند به سرعت تکثیر و عوارض شدیدتری داشته باشد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وجود ویروس کرونا در هوا اظهار کرد: راه ورود ویروس از طریق هواست اما بر سر این موضوع که ویروس در مدت زمان طولانی در فضای آزاد باقی بماند بحث است و زمانی که در خیابان راه می رویم یا پارک قدم می زنیم ممکن است همزمان یا با فاصله کوتاهی کسی ترشحات تنفسی آلوده اش را تخلیه کرده باشد و اگر این ترشحات در هوا معلق باشند، می تواند وارد مجاری تنفسی ما شده و این مسلم است و باید جلوی آنرا بگیریم.
یوسفی افزود: به همین دلیل توصیه می شود در مکان های عمومی و حتی فضای آزاد ترجیحا ماسک داشته باشیم که می تواند جلوی انتقال از این طریق را بگیرد.
وی درباره پیش بینی روزهای آینده این اپیدمی بیان کرد: از ابتدا اعلام شد ویروس کرونا بسیار غیرقابل پیش بینی است و به همین دلیل فکر می کردیم با فصل گرما شدت آن کمتر شود اما امروز شاهد هستیم و شدت و قدرت این بیماری شدیدتر شده است.
این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: به طور کلی به نظر می رسد با شروع فصل سرما با موج تازه ای از بیماری مواجه خواهیم بود به ویژه در کرمان که وضعیت استان هنوز قرمز است و هر روز تعداد زیادی بیمار سرپایی و بستری مبتلای قطعی و یا مشکوک به کرونا داریم.
وی اظهار کرد: با روندی که پیش می رود با شروع فصل پاییز موج دیگری از کرونا آغاز خواهد شد ضمن اینکه بیماری های تنفسی دیگر مانند آنفلوآنزا طبق معمول هر ساله آسیب های خود را دارند و مواجهه با آنها را نیز خواهیم داشت که کار را چند برابر سخت می کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: مردم باید امسال بیشتر مراقبت کرده و کسانی که در معرض خطر قرار دارند، واکسن آنفلوآنزا را جدی تر بگیرند.
یوسفی درباره واکسن کرونا نیز به ایسنا گفت: تاکنون در هیچ جای دنیا واکسن موثری علیه کرونا ساخته نشده و روس ها که اعلام کردند واکس ساختند هیچ مطالعات قوی پشت آن نیست و هیچ جا ارائه نداده اند بنابراین نمی توان به واکسن ها دل خوش کرد.
وی افزود: کشورهای دیگر مانند انگلستان و امریکا که اعلام کردند بر روی واکسن کرونا کار کرده اند، خودشان اذعان دارند هنوز نتوانسته اند واکسن موثری تولید کنند. ضمن اینکه امکان ابتلا به بیماری برای بار دوم وجود دارد و بیمارانی داریم که برای بار دوم در دو سه ماه گذشته مبتلا به این بیماری شده اند و همین میزان تأثیرگذاری واکسن را زیر سوال می برد.
این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: فعلا نباید روی واکسن حساب کنیم و بهترین راه پیشگیری استفاده از ماسک و رعایت مسائل بهداشتی همچون رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست ها و پرهیز از حضور در اجتماعات است.
وی افزود: تا زمانی که ویروس داخل بدن باشد شخص به عنوان فردی آلوده محسوب می شود که این مدت نیز متفاوت اما استاندارد آن دو هفته است ضمن آنکه بیمارانی داشتیم که هفت تا هشت هفته آلوده به این ویروس بوده و تا زمانی که ویروس وجود دارد، فرد هم آلوده کننده و ناقل بیماری هست.
یوسفی درباره درمان کرونا بیان کرد: تاکنون داروهایی که اعلام شده به طور نسبی تاثیراتی داشته اما درمان قطعی نبوده و همچنان در دنیا تاکید بر استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات و رعایت مسائل بهداشتی است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/145465/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان!

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

پرش فضانورد و ماجراجوی اتریشی از فاصله ی حدود 39 کیلومتری زمین

هشدار باران شدید در 21 استان کشور

سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند

بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان کشور همچنان ادامه دارد

هشدار سیل صادر شد؛ وضعیت بارش این 21 استان تا پنجشنبه 6 اردیبهشت

آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید

اجرای حکم یک روزنامه‌نگار

70 درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد

نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست

جمهوری اسلامی: اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند

معاون رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست

سیستم بادبان خورشیدی پیشرفته ناسا؛ شاهکار جدید فناوری‌ فضایی!

استفاده از بند سنگی‌ها برای ذخیره سازی آب در بم پشت سراوان

نجات جان دو کودک گرفتار درسیلاب ورودی دادگستری زرند

هشدار شدید باران در 21 استان

آبگیری بخشی ازتالاب جازموریان بر اثر بارندگی‌های اخیر

هشدار باران شدید در 21 استان

نجات جان دو کودک در سیلاب ورودی دادگستری زرند

پیش‌بینی بارندگی شدید در رفسنجان

هم میهن خطاب به رئیسی: مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرید

روزنامه اصولگرا: فرافکنی های منصوری ادامه دارد

جوان: یارانه انرژی را به جای خودروها به کدملی بدهید

ناسا نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ را به‌ نمایش گذاشت

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی horsehead و Orion

بارش شدید باران در روستاهای انار

بافت ناکارآمد شهری بوشهر یک‌ هزار و 837 هکتار است

انهدام باند سارقان مسلح در شهرستان منوجان

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی ایران و روسیه

پولیتیکو: 3 دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

پول موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا می‌آید؟

روزنامه دولت: 11 میلیون ایرانی در دولت قبل زیر خط فقر رفتند

مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت

جاعلان مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند

آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان

مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است

رفع تصرف 15 هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت

کشف 700 کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس

سقف جدید برداشت از حساب های بانکی ابلاغ شد

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

باران رگباری ، تگرگ ،صاعقه و تندبادهای لحظه ای در کرمان

انهدام باند سرقت مسلحانه در منوجان

باران تا پایان هفته مهمان کرمانی‌هاست

راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی

مقابله با زمین خواری 20 هکتاری در منطقه کوهپایه کرمان

نازنین بیاتی و نگار فروزنده در یک قاب صمیمی